Adamari López a scăpat ”porumbelul” și a dat detalii despre nopțile cu fostul soț. Ce dezvăluiri intime a făcut despre Toni Costa

Publicat pe 16.03.2024 la 00:52 Actualizat pe 16.03.2024 la 01:13

Adamari López continuă să uimească. Actrița a creat vâlvă în mediul online după ce a dat detalii despre nopțile de iubire cu fostul soț, Toni Costa.

colaj de imagini cu adamari lopez si toni costa

Adamari López continuă să uimească. Actrița a creat vâlvă în mediul online după ce a scăpat detalii despre nopțile de iubire cu fostul soț, Toni Costa.

Profimediaimages.ro

Adamari López a făcut o nouă gafă, consideră internauții, care o critică pentru că a vorbit deschis despre relațiile intime cu fostul soț, Toni Costa.

Acest lucru s-a întâmplat după ce vedeta a recunoscut, fără să-i pese de ce urmează, că Luis Fonsi i-a cerut divorțul prin intermediul unui apel telefonic.

Citește și: Prin ce a trecut Adamari López după divorțul de tatăl fiicei sale, Alaïa. Lecția importantă pe care i-a dat-o propriul copil

Adamari López a scăpat ”porumbelul” și a dat detalii despre nopțile de iubire cu fostul soț. Ce dezvăluiri intime a făcut

Adamari López continuă să facă vâlvă pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit detalii inedite despre relațiile salem amoroase.

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea a mers la un interviu, unde a mărturisit că unul dintre foștii soți, Luis Fonsi, i-a cerut divorțul prin telefon. Deși au existat comentarii împărțite cu privire la această situație, vedeta a ținut să precizeze că nu i-ar fi teamă să vorbească despre ceea ce a trăit cu fostul ei partener.

Asta nu e tot, Lopez și-a surprins urmăritorii dezvăluind cum era intimitatea cu fostul ei partener, Toni Costa, cu care are o fiică.

Ce a spus Adamari când a realizat că a atins un subiect sensibil

Cântăreața a urmit cu declarațiile sale din podcastul său de pe YouTube, Ada y Chiqui de Show. Lopez a spus că i-a fost greu să conceapă copilul cu Toni Costa, dar nu a dorit nicio clipă să renunțe.

"Știam că va fi foarte greu să rămân însărcinată", a spus Adamari, iar colega sa de podcast, Chiquibaby, a întrebat: "Ai încercat în fiecare zi?”

A fost momentul în care vedeta a dezvăluit: ”Am încercat cu încântare. Da, am încercat în fiecare zi.” Când a realizat ce a spus, actrița a adăugat: ”Poate încântarea a fost în plus, dar hei, e inclusă”, conform tvnotas.

Deși actrița nu a continuat prin a da mai multe detalii despre nopțile de iubire cu fostul său soț, răspunsul ei a lăsat să se înțeleagă că s-au simțit foarte bine.

Nu există nicio îndoială că declarațiile lui Adamari au fost cu adevărat controversate. Cu toate acestea, Toni Costa nu a reacționat până acum la cuvintele celei cu care are un copil.

Citește și: Adamari López, mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit înainte să slăbească. Cum o tratau colegii

Adamari López și Toni Costa nu mai formează un cuplu de trei ani

În 2021, Adamari López și Toni Costa au anunțat că nu mai formează un cuplu după un deceniu de iubire.

În ciuda faptului că s-au despărțit, nu și-au neglijat responsabilitățile de părinți, bunăstarea fiicei lor, Alaïa, fiind pe primul loc.

Ambii și-au dorit să-i ofere o familie normală, iubitoare, armonioasă fetiței de 8 ani. Cu toate acestea, Adamari López a dezvăluit că pentru Alaïa a fost "dificil" să se acomodeze cu schimbările din viața ei. A avut, însă, sprijinul ambilor părinți și micuța a înțeles situația.

În articolul

Adamari López a scăpat ”porumbelul” și a dat detalii despre nopțile cu fostul soț. Ce dezvăluiri intime a făcut despre Toni Costa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x